Post by ticspochitoling on Mar 8, 2022 16:06:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clawee - Real Claw Machines ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clawee - Real Claw Machines IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Oszukiwać punkty usterki kodu ▞▞▞
▞▞▞ Clawee - Real Claw Machines 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, a nagrody są znacznie lepsze niż jakakolwiek inna aplikacja, z której można wybierać. Wady powstrzymujące ludzi przed pozostaniem, #1) NIE MA miejsca na błędy, po podniesieniu strzały na początku – zatrzymuje się – po kilku sekundach, ponownie naciśnij strzałkę, aby ruszyć do tyłu – Podnieś strzałkę i opada po kilku więcej sekund, nigdy się nie zatrzymuje ani nie spada tam, gdzie chcesz. 2) niektóre elementy gry są cięższe niż inne, więc pazury nie mogą ich podnieść ani przenosić do końca. 2 wygrane n 1 rok
Absolutnie wspaniały!!! Gdybym mógł rozwieść się z moją żoną i poślubić tę grę, zrobiłbym to 15 lat temu!! tak niesamowite, że jest na granicy orgazmu!
Grałem od stycznia 2019 r. i ta gra jest bardzo fajna? Usterki, uruchamianie się, stawki monet za wiele nagród są absurdalnie wysokie, powiem, że wsparcie VIP jest świetne w pomaganiu, ale proszę naprawić problemy lub to zrobisz stracić dobrze płacących, lojalnych graczy.
Clawee - Real Claw Machines Žaid. automat. ghdt
To naprawdę fajne i dałbym mu 5 gwiazdek, ale grałem na jednej z maszyn, a pazur nawet się nie poruszał. Byłem bardzo zdenerwowany, ale gra się w nią naprawdę fajnie.
Właśnie dostałem swoją pierwszą dostawę pluszaków (4 tygodnie). Pluszaki, które dostałem od Pokemom są wysokiej jakości i pochodzą z Japonii (nazwa firmy to AOGER). Jednak nie jestem zadowolony z tego, ile kosztowało monety i pieniądze, aby zdobyć zabawki-- Oczywiście rozsądnie jest zapłacić za twoje nagrody, ale wydaliśmy DUŻO pieniędzy, setki, ja i moja mama. Jestem też głęboko niezadowolony z wprowadzenia NFT.Ogólnie polecam tę grę osobom, które chcą grać, ale PROSZĘ uważać na swój budżet.
Clawee jest zabawne i ekscytujące! Chciałbym zobaczyć więcej pluszaków mini poke'mon i pluszaków dzikich zwierząt mini zoo , Pokemonów , Magii zbierania i pakietów kart kolekcjonerskich Yu-Gi-Oh.
Świetny!! Moje dzieci to uwielbiają !!! ❤️ Również! Obsługa klienta jest niesamowita? Natychmiastowa reakcja i rozwiązywanie problemów. Życzliwość i szacunek to duży plus! Uwielbiam tę aplikację i to ludzie. Dziękuję Ci. Panno Elmira, Rockowa!
Fajna gra do grania.. Podobnie jak to, że naprawdę grasz w prawdziwą maszynę z pazurami.. Szkoda tylko, że nie ma innych sposobów na zdobywanie monet poza codziennymi zakupami, takimi jak oglądanie wideo, aby zdobyć monety.. Wygrałeś 4 nagrody, które wciąż czekają dla nich w mailu.
Oceniam tę grę na gwiazdki, dopóki nie uzyskam pomocy w rozwiązaniu tego problemu. Miałem tę grę od około 24 godzin, a nawet udało mi się wygrać dwie nagrody. Poszedłem kupić pakiet VIP, abym mógł odebrać swoje nagrody, a on ciągle mówi, że wygra” Jeśli wystąpił błąd, ale na moim saldzie Google są pieniądze, pomóż mi, abym mógł zapłacić za Twoją usługę i kontynuować grę...
ok, więc było napisane zaproś znajomego za monety 500 dolarów i zrobiłem, a ona otworzyła i nic się nie stało, więc wciąż się zastanawiam, o co chodzi, bo nie mam monet i to trochę zdzierstwo
Fajna świetna aplikacja, są również bardzo pomocni i szybko odpowiadają na wszelkie problemy. Zebrałem już tyle nagród
Świetnie się bawię grając w pazura. Mogę grać bez martwienia się o te cholerne reklamy. teraz czekam na bezpłatną wysyłkę nagród. dzięki cwee!!!!!
Wygrałem około 58 pluszowych zwierzątek! Ta gra jest jednak czasami frustrująca, zwłaszcza gdy pazur upuszcza wygraną nagrodę w drodze do spadochronu. Więc w zasadzie zostajesz okradziony. Mnie wkurza. Obniżenie mojej wstępnej recenzji również z powodu poważnych opóźnień/buforowania. 3 gwiazdki.
Gra dosłownie ma cię przez cały czas, biorąc pod uwagę, że wydajesz prawdziwe pieniądze na monety 🙄, byłam w trakcie gry, a oni przestawili ją na tryb konserwacji i nie odzyskali moich monet, inna maszyna nie pozwoliła mi poruszyć pazurem i za to też zgubiłem monety
Uwielbiam maszyny z pazurami, a ta gra jest dla mnie po prostu zabawna i relaksująca. plus dostaję rzeczy dla moich 5 dzieci i one to uwielbiają
Może być również trochę frustrujące, gdy faktycznie coś podnosisz, ale pazur upuszcza to, zanim dotrze do dziury, ponieważ pazur szarpie, gdy dotrze do góry. Poza tym niektóre rzeczy, które powinieneś podnieść, są albo zbyt ciężkie, albo mają trudny do uniesienia kształt. Wszystkie rzeczy do zebrania powinny być piłkami, a jeśli wygrasz, możesz odebrać nagrodę. Czekam, aby zobaczyć, czy rzeczy, które wygrałem, zostaną dostarczone. Więc być może będę musiał to zaktualizować później.
Wysyłka zajmuje trochę czasu, ale połączona wysyłka, obsługa klienta i grywalność są niesamowite!
HI Clawee, Moja ostatnia gra, która jest moim trzecim razem, a pazur nawet się nie zamknął. Dlatego nie zamierzam wydawać prawdziwej gotówki. Zabawne, jak to się zakończyło przy mojej pierwszej grze i otrzymywaniu codziennych darmowych monet, ale nie przy drugiej grze. Proszę naprawić błąd, ponieważ nie kupię monet, jeśli to się powtórzy. Do tego czasu będę nadal grać darmowymi monetami. Lub chcę otrzymać zwrot pieniędzy za aplikację ☺️
Learn French Beginner Grammar Education uoh
cholernie kocham tę aplikację kocham to, co robicie, jestem zachwycony bonusem, wydarzeniami ogólnie, zwłaszcza nagrodami, kontynuują dobrą robotę.
Dałbym mu cztery gwiazdki, bo chociaż trzeba za to zapłacić, to i tak jest całkiem nieźle
Właśnie założyłem konto i dodałem monety przed rozpoczęciem gry dla początkujących, teraz jest to 1000 monet zamiast 200 dla początkującego pluszaka. Wow, co za sposób na wciąganie ludzi. Mój przyjaciel miał do tej pory całkiem dobre doświadczenia i chciałem spróbować.
To naprawdę fajna gra do grania, naprawdę zabawna jest gra na maszynie do pazurów, ale robi to glich, więc daję jej 4 gwiazdki
powinien istnieć sposób na zarabianie monet poprzez oglądanie ograniczonej liczby reklam na godzinę.
Kilka razy robiłem codzienną grę w pazury, aby zdobyć darmowe monety, pazur upuścił kulkę do kosza z nagrodami, ale nie zarejestrował, że coś wygrałem. Zdarzyło się to przez ostatnie 3 dni z rzędu!
Bardzo dobra gra!Widziałem dużo reklam tej gry i pobrałem ją i nie żałuję, że jest 1 mały problem z opłatą VIP, ale ogólnie warto
Jestem zmęczony tym, że mam coś w szponach i zanim dotrze do dziury, upuszcza to. Kupuję więcej monet, a nagrody nie są tego warte.
Clawee - Real Claw Machines Arkádové qtq
Jest jak zwykła maszyna z pazurami, niektóre są nieco łatwiejsze niż inne. Do tej pory wygrałem tylko dwie rzeczy i nie ma wielu sposobów na zdobycie darmowych monet, więc ustalam sobie limit, ile mogę wydać w tej aplikacji. Opublikuję zdjęcia moich wygranych, gdy dotrą.
Clawee - Real Claw Machines Žaid. automat. ghdt
podniosłem plusz jak 8 razy i pazur go upuścił. to zdzierstwo i aby odpowiedzieć na twoją wiadomość, ciągle je wygrywam, kiedy gram. Kiedy po raz pierwszy uruchomiłeś aplikację, wygrałem, gdy podniosłem rzeczy, teraz po prostu spada. Nie chodzi o moje umiejętności, to o wasze maszyny.
Nie podoba mi się, że tak szybko kończą ci się pieniądze i jest to drogie, moja zabawka dotarła 4 miesiące później, więc moje doświadczenia są OK
Clawee - Real Claw Machines Arkádové qtq
te pazury zawsze upuszczają nagrody w powietrzu
Szalone, jak ta gra ma tylko 2 funkcje, do przodu i na bok. Nie jesteś w stanie dostosować pazura po wykonaniu ruchu, co jest trudne, ponieważ występuje wyraźne opóźnienie pingu. Prawdziwe maszyny z pazurami pozwalają na wprowadzanie poprawek, dopóki nie skończy się Twój czas. Inne aplikacje z pazurami pozwalają to zrobić, nie ma powodu, dla którego ta aplikacja nie implementuje tej samej funkcji.
Myślę, że aplikacja jest legalna i kosztuje, ale szczerze mówiąc, to fajna koncepcja, ale otrzymanie nagród może zająć do 3 miesięcy
To jest naprawdę gra z bronią, ale problem polega na tym, że zrobiłem jedną grę i skończyły mi się monety
Cześć, Właśnie puściłem grę i nie mogę kupować rzeczy w grze, więc nie mogę kupić monet. I nie znam innych sposobów na zdobycie monet. Jeśli jest inny sposób na zdobycie monet, daj mi znać. Aktualizacja dziękuję, jestem taki głupi. Pójdę i to zrobię.
To fajna gra, ale musimy kupić więcej monet. Powinien istnieć przynajmniej sposób na zdobycie darmowych monet. Uważam też, że na początku powinniśmy zdobyć ponad 200 monet.
Uwielbiam tę grę Wygrałem mnóstwo nagród Zespół wsparcia jest niesamowity, od razu rozwiązuje wszelkie problemy
Gra jest sfałszowana. Za każdym razem, gdy myślisz, że zdobędziesz nagrodę, szpon upuści ją, zanim wyląduje. Kamera ma opóźnienie, więc nie można wiedzieć, dokąd zmierza twój pazur, a po wysłaniu pomocy e-mailowej odpowiedź jest zasadniczo „zła, taka smutna”. Straszna gra z słabszym wsparciem, którego tak naprawdę to nie obchodzi. Szybko dostałem nagrodę i zapisałem się na vip za darmową wysyłkę. Po tym gra naprawdę się pogorszyła. Chcę zwrotu pieniędzy (wiem jednak, że go nie dostanę). Gra powinna zostać usunięta z Google, ponieważ jest to oszustwo q
Ogólnie jest OK i fajnie, ale wymaga trochę cierpliwości i porządnego internetu
Zostałem vipem i kiedy używam przycisków pazurów, nie rusza się i zdarza się, że trzy razy z rzędu jest do bani.
Wydałem trochę $ na tę grę, ale skończyłem. Po krótkiej zabawie i zidentyfikowaniu niuansów jest to totalne oszustwo. To bez wątpienia zabawne, ale totalne oszustwo. Jedynym powodem otrzymania 2 gwiazdek jest to, że dostajesz kilka darmowych rund. Jednak wielkie kciuki w dół na tym.
Zabawna gra. Miałem pewne problemy, ale ich pomoc techniczna była bardzo uważna i przyznała mi kilka monet. Czy masz problemy z wideo, więc uważaj na wszelkie podejrzane połączenia internetowe.
Gra wyrywa z pieniędzy, kiedy właśnie kupiłem 12 dolarów za więcej monet, a kilka dni temu wygrałem nagrodę i nigdy nie powiadomiłem mojej skrzynki, że ją otrzymałem, i powiedziałem „dobra próba”. Więc zrobiłem to ponownie i nie pozwoliło mi to ponownie utrzymać ceny, gdy wygrałem ją po raz drugi. Więc w tej chwili nie jestem tak zadowolony z tej aplikacji.
Musi edytować od 5 gwiazdek. Wiele razy miałem nagrodę tylko za to, że wypadł z pazura, gdy po podniesieniu uderzył w górę. Czy możesz uczynić to bardziej wrażliwym, czy jest to poza twoją kontrolą?
jego zabawny pobyt w domu aplikacji maszyny pazur. wygrałem 2 nagrody do tej pory, moja druga dzisiaj po miesiącach przerwy, inni zwykle mówią, że to nie jest. nigdy nie miałem ani jednego problemu z tą aplikacją.
Jest coś odrażającego w tym, że jeśli wygrasz, musisz zapłacić za wysyłkę. Nie byłoby w tym nic złego, z wyjątkiem tego, że nie możesz po prostu zapłacić rzeczywistych kosztów wysyłki. Musisz kupować monety po bardzo określonych cenach, co oznacza, że przepłacisz, aby faktycznie otrzymać nagrodę, więc po prostu kupujesz tę rzecz. Atrakcyjność maszyn z pazurami polega na tym, że można dostać coś za niewielką cenę. Możesz po prostu kupić tę rzecz w środku od Amazona taniej.
Kocham tą grę ! z wyjątkiem tego, że grałem dla pluszaka Squirtle... Celowo przewróciłem jednego, żebym mógł go zdobyć za drugim razem. ale wtedy pracownik pojawia się znikąd i wstawia go! to jest powód 1 gwiazdki. jeśli zwrócą mi za pieprzenie mnie na Squirtle. Edytuję do 5 gwiazdek.